25 січня відбулося обговорення перспективного плану розвитку території села Гать і Гут

Участь у засіданні взяли сільські голови, керівники установ, депутати , активісти, голова райдержадміністрації Іштван Петршка, голова районної ради Йосиф Шін, перший заступник голови РДА Віталій Матій.

У селі Гать сільський голова, депутати сільської ради та члени виконкому запропонували включити до перспективного плану капітальний ремонт будинку культури, ремонт дороги та підвищення енергоефективності будівлі дитячого садочка (утеплення). Мешканці села Гать також торкнулися питання встановлення меж населеного пункту.

У селі Гут також відбулось публічне громадське обговорення плану перспективного розвитку громади. Тут визначилися із запланованими до реалізації проектами та ініціативами на найближчі роки: ремонт дороги, капітальний ремонт даху і опалення у школі , забезпечення інвентарем дитячого садочка.

У ході візиту до села Гут, керівництво району оглянуло будівлю АЗПСМ. Що ж до перспектив амбулаторії, це питання детальніше буде розглянуто при голові райдержадміністрації наступного тижня.

Голова райдержадміністрації також прозвітував про свою діяльність перед громадами сіл Гать і Гут.