Афілійований міні-EdCamp Yanosi 2019. Відкритий обмін педагогічним досвідом

23 лютого в Яношівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся Афілійований міні-EdCamp Yanoshi 2019 на тему «Сучасні тренди в освіті». У заході взяли участь 17 спікерів та понад 180 педагогів.

Під час тренінгів і майстер класів обговорили найновіші тренди в освіті: Як організувати цікавий урок? Як зробити його корисним і водночас таким, щоб його зміст запам’ятався? Як максимально залучити у навчальний процес новітні технології? Як бути зі школярами на одній хвилі в умовах їх гаджетоорієнтованості? Як критично мислити та уберегтися від маніпуляцій та дезінформації в інтернеті? – Про це все, і не тільки, дізналися учасники нашої (не) конференції.

Слід зазначити, що на конференції були присутні заступник Міністра освіти і науки України Валим Карандій та начальник департаменту освіти і науки Закарпатського ОДА Ганна Сопкова, голова Берегівської РДА Іштван Петрушка.

Щира подяка нашим спікерам, які ділилися своїми знаннями та досвідом!

Дякуємо організаторам міні-EdCamp Yanosi 2019:
головному спеціалісту відділу освіти, молоді та спорту, а заодно – ведучій і натхненниці – Ельвірі Лесишин, головному спеціалісту відділу освіти, молоді та спорту- Ярославі Турані, вчительці Яношівської ЗОШ – Іванні Хіміч, директорці Яношівської ЗОШ – Єві Іжак та всім працівникам Яношівської ЗОШ за прекрасно організований захід.

Також щиро вдячні нашим особливим гостям – заступнику Міністра освіти і науки Ураїни – Вадиму Карандію та начальниці департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА Ганні Сопковій – за те, що впродовж усього дня відповідали на питання, брали участь у тренінгах і обговореннях.

Більше фото та цікавої інформації про ЕдКемп – на нашій сторінці у Фейсбук.