На Берегівщині стартував освітній проект «бомбеЗНО»

І знову освіта району – в авангарді подій і освітніх трендів. Так, сьогодні, на базі Яношівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, стартував освітній проект «бомбеЗНО». Це інтенсивні весняні мовні табори з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови випускників класів з угорською мовою навчання.

Довідково: «бомбеЗНО» – пілотний проект у Закарпатській та Череівецькій областях. Розроблений спільно Міністерством освіти і науки України, «Освіторією», організацією GoGlobal, Українським центром оцінювання якості освіти за сприяння Фінського проекту підтримки шкільної реформи в Україні (за фінансової підтримки Європейського Союзу).

У Закарпатській області «бомбеЗНО» пройде у Берегівському, Виноградівському, Ужгородському районах. Крім учителів шкіл, в таборах працюють ментори, які приїхали з усіх куточків України. В Берегівському районі – це вчителі з м. Хуст, Ужгород, Київ, Харків.

Хочемо відмітити, що усіх цих чудових освітніх проектів не було би без  самовідданої і натхненної праці Ельвіри Лесишин – головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Берегівської РДА.

Нещодавно, за ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у освіти і науки України – Ельвіру Давидівну нагороджено Подякою Міністерства освіти і науки України.

І хоча із запізненням, ми вітаємо нашу колегиню із таким значним досягненням. Успіхів і нових звершень! Дякуємо Міністерству освіти і науки України за підтримку і постійну увагу до нашої праці!