Австрійсько-Український Бізнес-Форум & В2В Платформа

Торгово-промислова палата України запрошує до участі в Українсько-австрійському бізнес-форумі, який відбудеться 20 травня 2019 року у м. Відні в приміщенні Федеральної палати економіки Австрії (Віднерхауптштрассе 63).

Співорганізаторами форуму виступають Федеральна палата економіки Республіки Австрії і Торгово-промислова палата України.

Австрійська сторона в черговий раз підтвердила свою зацікавленість щодо спеціалізації форуму, а саме:

  • Торговельно-економічне та інвестиційне співробітництво з українськими регіонами;
  • Співробітництво з представниками українського бізнесу з найбільш розвинутих та перспективних секторів української економіки – сільського господарства, сектору інформаційних технологій, енергоефективності та відновлювальної енергетики, виробництва споживчих товарів.

Торгово-промисловою палатою України розпочато реєстрацію українських учасників форуму, яку можна знайти за посиланням https://qoo.gl/forms/y2n26Tf5nGZSAhX2 або безпосередньо на сайті ТПП України у розділі “Події».

Організаційні умови участі у заході передбачають сплату організаційного внеску у розмірі 3 тисяч гривень за кожного учасника.

Транспортні витрати і проживання здійснюються за рахунок учасників заходу.

Реєстрація учасників триватиме до 15 квітня 2019 року.

Робочі контакти щодо участі делегацій Ваших регіонів в Українсько-австрійському економічному форумі пропонуємо підтримувати з координатором заходу від ТПП України – керівником дирекції міжнародного співробітництва Болдирь Геннадієм Миколайовичем: bgn-ier@ucci.org.ua.