ОГОЛОШЕННЯ

В зв’язку з проведенням робіт з розробленняпроектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування зі зміною цільового призначення Службі автомобільних доріг у Закарпатській області, технічних документаціїз землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) татехнічних документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок вздовж полоси відведення об’їзної автомобільної дороги м.Берегове та с.Астей до МАПП «Лужанка»за адресою: Закарпатська область, Берегівський район, на території Берегівської міської, Дийдянської сільської та Астейської сільської рад, виконавці робіт ФОП Прохорчук І.В. таТОВ «Центр проектів» повідомляють Вас, що 10 квітня 2019 року з 9:00 до 13:00 години київського часу за адресою: Закарпатська область, Берегівський район, м. Берегове, вул. Мукачівська, 6, у малому залі,згідно статті 198 Земельного кодексу України та пунктом 3.12 Інструкції про встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та їх закріплення межовими знаками, затвердженою наказом Держкомзему від 18.05.2010 № 376 (передбачено, що після виконання робіт із встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та закріплення їх межовими знаками складається акт прийомки-передачі межових знаків на зберігання, який містить підписи суміжних землевласників (землекористувачів) у разі, якщо вони не заявляють претензій до існуючих меж) буде проводитися погодження меж з суміжними землевласниками/землекористувачами земельних ділянок, згідно проведеного знімання та матеріалів проекту будівництва об’їзної автомобільної дороги м.Берегове та с.Астей до МАПП «Лужанка», наданих Замовником робіт.

Відведення та поділ земельних ділянок виконується з метою подальшого викупу та передачі частин, що потрапляють на посолу відведення об’їзної автомобільної дороги м.Берегове та с.Астей до МАПП «Лужанка»для суспільних потреб. У відповідності до ст. 4, 7, 10, 11, 13 ЗУ «Про відчуження земельних ділянок, інших об’єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності» та ст. 151 Земельного кодексу України землекористувачі попередньо надають свої згоди на поділ земельних ділянок.

Просимо суміжних землевласників (землекористувачів) з’явитись особисто або надати уповноважених представників для погодження меж земельних ділянок та підписання актів прийомки-передачі межових знаків на зберігання та актів погодження меж.

Детальний перелік землевласників (землекористувачів) наведено в додатку.

Телефон для довідок: +38(068) 162-12-26; +38(099) 034-42-35