День батька – лісівники Берегівщини пропагували відповідальне батьківство

В Україні День батька є офіційним святом, яке щорічно відзначається в третю неділю червня. З нагоди святкування Дня батька, 14 червня 2019 року, в парку села Нижні Ремети, відбулася акція «Посади дерево з батьком». Мета заходу – пропагування відповідального батьківства, підвищення ролі батька у родині та суспільстві.
 
До акції долучилися керівник ДП «Берегівський лісгосп» Шойного Богдан Андрійович, голова сільської ради Подмятніков Олександр Валентинович та працівники лісового господарства ДП «Берегівський лісгосп» і звісно їхні маленькі помічники.
 
Ми хочемо привернути увагу громадськості до важливості ролі батька у родинному житті, підтримати чоловіків, які присвятили себе своїй сім’ї, а також сприяти формуванню в українському суспільстві відповідального ставлення до батьківства та залученню сильної половини до виховного процесу.

 
Поведінка батьків – завжди приклад для наслідування, діти переймають моделі поведінки, ваша дитина, напевно, в різних ситуаціях буде чинити так само, як зазвичай робите ви. Батько має стати прикладом мужності. Наші діти спостерігають за нами, порівнюють і роблять висновки.
 
Тож не забудьте привітати тата і дідуся, які чекають на гарні слова від доньки/сина/онуки/внука, а також всіх чоловіків, які носять горде звання