Проведено круглий стіл «Про перспективи оголошення природної території Берегівського району курортною»

Вчора, 25 червня, в Берегівській райдержадміністрації відбувся круглий стіл на тему «Про перспективи оголошення природної території Берегівського району курортною».

Участь у засіданні взяли: голова райдержадміністрації Іштван Петрушка, голова районної ради Йосиф Шін, заступник директора – начальник управління туризму і курортів департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Любов Когуч, сільські голови, представники туристичного бізнесу, керівники відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, депутати районної та обласної рад.

Під час засідання обговорили перспективи подальшого розвитку туристичної галузі району. Адже, як відомо, Берегівщина вже кілька років поспіль одна з кращих за туристичною відвідуваністю. Також, заступник директора – начальник управління туризму і курортів департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Любов Когуч поінформувала присутніх про порядок та перспективи оголошення природної території Берегівського району курортною.