Святкові заходи до Дня Конституції

Сьогодні, 27 червня, у приміщенні районної бібліотеки відбулись урочистості та святковий концерт, присвячені 23-й річниці Конституції України та 74 річниці входження Закарпаття до складу України.

На свято були запрошені заступник голови райдержадміністрації Федір Бімба, заступник голови районної ради Ласло Горват, начальник відділу культури і туризму Ласло Галас, працівники бібліотек та адміністрації, учні та громадськість.

З привітанням звернувся до присутніх Федір Ференцович: «Зі святом вас! З Днем Конституції України! Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї!».

Керівництво району вручили почесні грамоти за сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісне виконання своїх посадових обов’язків та з нагоди Дня Конституції України завідувачу сектору надання адміністративних послуг Тетяні Баєр, головному спеціалісту відділу культури і туризму Людмилі Паламарчук та головному спеціалісту відділу охорони здоров’я Мирославі Каліновій.

Після офіційного нагородження відзнаками, учасники свята мали змогу насолодитись декламуванням віршів, співом та музичним виступом гуртка «Ліра» з села Оросієво.

Більше фото за посиланням.