Обговорили проведення навчальних військових зборів

З метою якісної підготовки до проведення навчальних військових зборів резервістів та військовозобов’язаних, сьогодні, при голові райдержадміністрації Іштвану Петрушці, відбувся брифінг за участю військових.

Участь у брифінгу взяли: військовий комісар Берегівського ОМВК Дмитро Куліковський, командир в/ч А7125 Сергій Лебідь, завідувач сектору мобілізаційної та оборонної роботи апарату РДА Олександр Нофенко.

Розглянули питання щодо шляхів залучення населення району до проведення навчальних зборів з підрозділом територіальної оборони Берегівського району, які відбудуться з 23.09 по 02.10.2019 року.

На збори залучатимуть військовозобов’язаних 18 – 60 років, які перебувають на військовому обліку та придатні за станом здоров’я до військової служби; військовозобов’язаних, які відслужили строкову службу, тих, хто не служив, але придатні до служби. Також залучатимемо призовників (за умови підписання контракту на 3 роки) та резервістів оперативного резерву. Усі учасники зборів будуть забезпечені триразовим гарячим харчуванням, за ними зберігається середньомісячна зарплата за місцем роботи, вони також отримають добові. Безробітним виплатять грошове забезпечення в розмірі прожиткового мінімуму за цей час. Окремі виплати передбачені для резервістів.

Тих, хто бажає відчути атмосферу бойового колективу – просимо зголоситися у Берегівський військкомат для участі у навчальних зборах.