Ігор Бондаренко: “Ні за кого не агітую, прошу тільки одне – не продавайте свій голос на виборах!”

Дорогі закарпатці!
У неділю, 21 липня, вся країна обиратиме депутатів до Верховної Ради України. Наші співвітчизники покладають на новий депутатський корпус величезні сподівання, тому новообрані парламентарі зобов’язані бути патріотами, професіоналами й своєю самовідданою працею продовжити якісні зміни, започатковані в країні Президентськими виборами.
Протягом усієї кампанії обласна державна адміністрація жодним чином не втручалася у виборчий процес. І я як голова ОДА так само не закликаю голосувати вас за якусь конкретну партію, не агітую за жодного депутата-мажоритарника. Прошу тільки одне – не продавайте свій голос на виборах. Купівля голосів – це страшне зло, яке роз’їдає країну від виборів до виборів, це злочин проти нащадків, від котрих відбирають надію жити в демократичній країні, де пануватимуть закон, народовладдя і європейські цінності. Неможливо очікувати кардинальних змін у країні, де виборці масово продають свій голос, це взаємовиключні поняття. Пам’ятайте про це, будь ласка!
Закликаю вас тверезо оцінити конкретних кандидатів і політичні партії, прийти в неділю на виборчі дільниці й проголосувати так, як підказує вам ваше сумління!

Щиро ваш, голова обласної державної адміністрації Ігор Бондаренко