Вітали особовий склад Берегівського відділу поліції

Сьогодні, з нагоди професійного свята – Дня Національної поліції України, вітали особовий склад Берегівського відділу поліції.

Урочисту частину свята розпочав начальник Берегівського відділу поліції, полковник поліції Євген Калитич. До привітань також приєдналися заступник Берегівського міського голови Михайло Ляшко та перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Матій.

«Висловлюю щиру вдячність всім працівникам Берегівського відділу поліції за самовіддану працю, бажаю і надалі мужності, витримки й наснаги. Нехай удача та професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті. Від щирого серця зичу всім Вам родинного добробуту, міцного здоров’я і щастя, а також нових звершень у нелегкій але такій потрібній людям службі!», – побажав Віталій Омелянович.

За сумлінну працю та бездоганне виконання службових обов’язків, а також з нагоди Дня Національної поліції, найкращих працівників поліції нагороджено та спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради, грамотами міської ради.

Традиційно, вітав колег і голова Ради ветеранської організації Берегівського відділу поліції Іван Паук.

Щирі вітання з Днем Національної поліції!