Патріотичне виховання – потужний чинник консолідації суспільства

Вже вкотре отримали інформаційні матеріали військово-патріотичного спрямування  від наших друзів – відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Захід».

Т.в.о. начальника відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Захід» підполковник Андрій Рисюк передав голові райдержадміністрації серію художньої літературу для військово-патріотичного виховання: «До 80-річчя незалежності Карпатської України», «Майдан від першої особи», «Україна у Другій світовій війні».

«Ці книги плануємо подарувати школам району. Молодь має вчити і знати історію держави, історію нашої боротьби за свободу і незалежність», – підкреслив голова райдержадміністрації Іштван Петрушка.

Голова райдержадміністрації та підполковник Рисюк оглянули фотогалерею зі світлинами захисників, героїв України, яку облаштували на 2 му поверсі райдержадміністрації. Плакати героїв України ми отримали в подарунок від відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Захід».

Дякуємо ОК «Захід» та Українському інституту національної пам’яті за постійну співпрацю у сфері патріотичного виховання та консолідації українського суспільства. Де важливо, щоб суспільство об’єдналося на основі національної ідеї, навколо поваги і пам’яті про свою історію.