БомбеЗНО – на Берегівщині випускники креативно готуються до ЗНО

Наш «бомбеЗНИй» проект з перших годин роботи підкорив, зацікавив та обєднав своїх учасників. Як ми вже писали, 25 березня, у Яношівській школі розпочав роботу новий цікавий проект Міністерства освіти і науки України – «БомбеЗНО».
Сподіваємося, що учні не тільки отримають нові знання з української мови та підготуються до ЗНО, але і відкриє їм нові можливості, навчить комуні кувати та застосовувати набуті знання в житті і, зрештою, покаже уроки української мови з іншої сторони.
Бажаємо нашим учасникам натхнення та успіхів. Важливо рухатись вперед та не зупинятися на досягнутому – і все буде «бомбеЗНО»!

«БомбеЗНО» – експрес-підготовка до ЗНО з української мови і літератури для випускників шкіл з угорською та румунською мовами навчання. Програма, з такою гучною назвою вирізняється з-поміж інших темпами здобуття учнями знань, ілюстративністю, доступністю поданої інформації, формуванням комплексу знань, умінь і навичок. Це нова якість освіти, новий підхід до навчання. Тут все продумано до найменших деталей: кожне слово, кожне завдання -це частина єдиного цілісного процесу пізнання. Немає нераціональних завдань, випадкової інформації, бездумного заучування. Всі завдання чітко підпорядковані одній меті: процес пізнання має бути цікавим, успішним і викликати у дитини бажання його продовжувати. Тому важливим «плюсом» проекту є позитивна мотивація дитини до навчання.