Немає грошей на аліменти? Допоможемо знайти роботу

Берегівський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області інформує населення, що в 2019 році розпочато наступний етап в стягненні заборгованості по аліментам, а саме 21 січня 2019 року Міністерством юстиції України укладено два Меморандуми про співробітництво із

Державною службою зайнятості та Державною службою України з питань праці.
Так, підписання Меморандуму про співробітництво із Державною службою зайнятості стане вагомим кроком у послідовній та результативній діяльності, спрямованій на забезпечення зайнятості осіб, які мають заборгованість зі сплати аліментів та стосовно яких відкрито виконавче провадження в органах державної виконавчої служби.

Боржники, які мають майнові зобов’язання за рішеннями судів та інших органів мають змогу дізнатися про вільні робочі місця (вакансії), зареєстровані в Єдиній інформаційно-аналітичній системі державної служби зайнятості. Також, особи можуть бути проінформовані щодо повного комплексу соціальних послуг, в тому числі інформаційних та консультаційних, щодо працевлаштування, пошуку підходящої роботи та сприяння у працевлаштування, залучення до громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру.
Згідно Меморандуму підписаного Міністерством юстиції України та Державною службою України з питань праці у випадку, якщо вами особисто вживалися заходи, щодо працевлаштування, але було відмовлено у працевлаштуванні, а також будь-яким іншим чином порушено роботодавцями законодавство про працю, зокрема порядку оформлення трудових відносин, ви маєте право повідомити про зазначені факти до Управління Держпраці у Закарпатській області, за адресою м. Ужгород, вул. Минайська, буд. 16, або безпосередньо до Берегівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області.
Відділ ДВС повідомляє, що дізнатися більш детальну інформацію стосовно вищевикладеного ви маєте змогу звернувшись до відділу за адресою: м. Берегово, вул.. Шевченка, буд. 49 або ж за телефоном (03141) 2-41-12.