Українсько-австрійський економічний форум

Відповідно до листа Торгово – промислової палати України від 28.02.2019р. №520/02.0-7.1, інформуємо Вас, що 20 травня 2019 року в м.Відні відбудеться Українсько – австрійський економічний форум.

Співорганізаторами форуму виступають Федеральна палата економіки Республіки Австрія і Торгово – промислова палата України.

Австрійська сторона підтвердила свою зацікавленість щодо спеціалізації форуму, а саме:

  • торговельно – економічне та інвестиційне співробітництво з українськими регіонами;
  • співробітництво з представниками українського бізнесу з найбільш розвинутих та перспективних секторів української економіки – сільського господарства, сектору інформаційних технологій, енергоефективності та відновлювальної енергетики, виробництва споживчих товарів.

Виходячи з викладеного, під час форуму українським учасникам з регіонів надається можливість презентувати економічний і інвестиційний потенціал регіонів своїх територій, регіональні програми розвитку, регіональні інвестиційні проекти, а представникам ділових кіл – провести ділові переговори з потенційними австрійськими партнерами.

Організаційні умови участі у заході передбачають сплату організаційного внеску у розмірі 3 тисяч гривень за кожного учасника.

Транспортні витрати і проживання здійснюються за рахунок учасників заходу.

Торгово – промислова палата України готова надати допомогу щодо бронювання проживання або придбання авіаквитків.

Робочі контакти щодо участі делегацій в Українсько – австрійському економічному форумі пропонуємо підтримувати з координатором заходу від ТПП України – керівником дирекції міжнародного співробітництва Болдирь Геннадієм Миколайовичем: bgn-ier@ucci.org.ua.