Відтепер оформлення біометричних документів у СНАП Берегівської РДА

Сектор надання адміністративних послуг Берегівської РДА розпочав прийом документів на оформлення та видачу паспорта громадянина України у вигляді ID-карти та паспортів громадянина України для виїзду за кордон.

Одним із перших випробувати цю процедуру в СНАПі вирішив голова Берегівської РДА Іштван Петрушка

«Наша мета – це удосконалення надання адміністративних послуг та задоволення назрілої потреби населення у сфері прийому документів на оформлення та видачу паспорта громадянина України у вигляді ID-карти та паспортів громадянина України для виїзду за кордон. Тому, за кошти районного бюджету, для сектору надання адміністративних послуг закупили необхідне обладнання і підключено робочу станцію до Єдиної інформаційно-аналітичної системи управління міграційними процесами  (ЄІАС УМП), у кабінетах проведено відповідні ремонтні роботи. Вдячні депутатському корпусу Берегівської районної ради за активну підтримку та сприяння у виділенні коштів з районного бюджету для облаштування СНАПу» – зауважив голова райдержадміністрації.

Наголошуємо, що оформлення та видачу паспорта громадянина України у вигляді ID-карти у СНАПі Берегівської РДА проводять тільки жителям району – тобто за місцем прописки. Оформлення та видача паспортів громадянина України для виїзду за кордон проводиться усім бажаючим, незалежно від місця прописки.